JMPK 2015Kviečiame dalyvauti konferencijoje „Psichologiniai tyrimai tarptautiniame kontekste: jaunojo mokslininko vaidmuo“, kuri vyks 2015 balandžio 24 d. (penktadienį) Vilniaus universiteto Filosofijos fakultete (Universiteto g. 9/1, Vilnius). Konferenciją organizuoja Klinikinės ir organizacinės psichologijos katedra ir Bendrosios psichologijos katedra.

Dalyvavimas šioje konferencijoje – tai galimybė jauniesiems psichologams tyrėjams pristatyti savo darbus ir pasidalinti mintimis apie jų vietą bei reikšmę tarptautinėje mokslinių tyrimų erdvėje. Kalbėsime apie jaunųjų mokslininkų iššūkius viešinant savo atliekamus tyrimus bei siekiant tarptautinio bendradarbiavimo. Kviečiame jaunuosius mokslų daktarus, psichologijos doktorantus, psichlogijos studentus ir kitus jaunuosius tyrėjus dalyvauti ir pristatyti savo tyrimus, dalintis savo atradimais ir klausimais su kolegomis – įsilieti į Lietuvos bei tarptautinę psichologų mokslininkų bendruomenę.

Konferencijos programoje numatomi moksliniai jaunųjų tyrėjų psichologų žodiniai ir stendiniai pranešimai, diskusijos bei plenariniai pranešimai.
Kviečiame susipažinti su konferencijos programa.

Daugiau informacijos konferencijos tinklalapyje.

Kontaktinis asmuo:
Eglė Mažulytė
Tel.: +370 5 2687099
El. paštas:

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos