benamysteKviečiame į Socionomų Forumo susitikimą „Benamystė iš arti: neatrasti „Gyvosios bibliotekos“ fondai“,  kuris vyks spalio 14 d., trečiadienį, 18.30 val. Vilniaus universiteto Filosofijos fakulteto 201 auditorijoje  (Vilnius, Universiteto g. 9/1).

Vilniaus arkivyskupijos Caritas Laikinųjų namų darbo su benamiais darbuotojai dalysis savo patirtimi, pristatys projektą „Vilniaus benamių integracija teikiant kompleksinę pagalbą“.

Po įžangos kviesime diskusijai ir kartu dalyvauti „Gyvojoje bibliotekoje“, kuri suteiks progą pabūti kitoje „fasado“ pusėje ir pažinti, suprasti, išsiaiškinti, ar net sugriauti nuostatas apie benamius ir patį benamystės fenomeną. Savo patirtimi dalinsis Gyvosios knygos – Laikinųjų namų gyventojai, savanoriai ir darbuotojai.

Tai puiki proga pamatyti socialinio darbo su atskirties žmonėmis realybę, iš pirmų lūpų išgirsti atsakymus į klausimus: kas yra tikrasis benamis? Kur prasideda benamystė?

Skelbimas – parsisiųsti

Socionomų forumo organizatoriai

Renginio paskyra Facebook'e

Socionomų klubas, inicijuotas VU Filosofijos fakulteto Socialinio darbo katedros 2008 m., subūrė socialinio darbo ir socialinės politikos dėstytojus, mokslininkus, institucijų atstovus ir socialinius darbuotojus-praktikus  svarstyti aktualias socialinio darbo ir socialinės politikos problemas bei ieškoti sprendimų. Taip jis tapo Socionomų Forumu – vieta ir galimybe tolesnėms iniciatyvoms.

Kontaktinis asmuo:
Doc. dr. Lijana Gvaldatė
tel.: 861154224

el. paštas:

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos