Linas BieliauskasKviečiame į Mičigano universiteto (JAV) psichologijos prof. Lino Bieliausko paskaitą „Naujausi  duomenys apie pažinimo  pokyčius senstant“, vyksiančią 2015 gruodžio 4 d. 18.15–19.00 val. VU Filosofijos fakulteto 201 aud.

Profesorius yra vienas iš penkių užsienio lietuvių mokslininkų, šiais metais gavusių Švietimo ir mokslo ministerijos skirtas mokslo premijas už tarptautinio lygio mokslo pasiekimus ir bendradarbiavimą su Lietuva. Premijomis siekiama paskatinti užsienyje dirbančius lietuvių mokslininkus būti Lietuvos mokslo ambasadoriais ir su iškiliais lietuvių kilmės mokslininkais supažindinti Lietuvos visuomenę.

Prof. L. Bieliauskas daktaro mokslo laipsnį įgijo Ohajo universitete. Aktyviai bendradarbiauja mokslo asociacijų veikloje, vadovauja Amerikos klinikinės neuropsichologijos akademijai. Daugiau nei 20 metų bendradarbiauja su Baltijos šalių psichologais. Lietuvoje tęsia savo tėvo – taip pat psichologijos profesoriaus, buvusio Pasaulio lietuvių bendruomenės pirmininko Vytauto Bieliausko – tradiciją: skaito paskaitas, konsultuoja psichologinio įvertinimo priemonių kūrimo srityje, dalyvauja bendruose tyrimuose.

Nuoširdžiai sveikiname profesorių Liną mokslo premijos gavimo proga ir dėkojame už ilgametį bendradarbiavimą su VU Filosofijos fakulteto mokslininkais!

Kontaktinis asmuo:
Albinas Bagdonas
tel.: +370 5 268 7255
el. paštas:

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos