nuotraukaVU Filosofijos fakultetas ir Valakupių reabilitacijos centras 2016 m. balandžio 19 d. kviečia mokslininkus ir praktikus dalyvauti konferencijoje „Tarpdisciplininis profesinės reabilitacijos paslaugų modelis: studijų ir praktikos bendradarbiavimo patirtis“ ir susipažinti su socialinių mokslų specialistų vaidmeniu profesinės reabilitacijos paslaugų sistemoje.  Valakupių reabilitacijos centras, sutelkęs tarpdisciplininę komandą, prieš gerą dešimtmetį Lietuvoje pirmasis pradėjo teikti profesinės reabilitacijos paslaugas neįgaliesiems.

Konferencija vyks  Filosofijos fakultete, 201 auditorijoje (Universiteto 9/1).

Savo darbo patirtimi dalinsis Valakupių reabilitacijos centro psichologai ir socialiniai darbuotojai, kurių dauguma – VU Filosofijos fakulteto absolventai.  Bus įdomu sužinoti, kaip praktiškai veikia tarpdisciplininis profesinės reabilitacijos paslaugų modelis, su kokiais iššūkiais susiduria baigusieji studijas specialistai.  Savo įžvalgas ir apibendrinimus apie specialistų rengimą pateiks Klinikinės ir organizacinės psichologijos bei Socialinio darbo katedrų mokslininkai.

Konferencijos programa

Konferencija skirta studentams, mokslininkams, socialiniams darbuotojams, psichologams ir  kitiems profesinės reabilitacijos specialistams.
Dalyvavimas nemokamas. Pageidaujančius gauti VU Filosofijos fakulteto pažymėjimą prašome registruotis iš anksto el. paštu:

Renginio kontaktinis asmuo:
Rūta Sargautytė
El. paštas:
Tel. +370-61404632

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos