lazutkaNuoširdžiai sveikiname Vilniaus universiteto Filosofijos fakulteto socialinės politikos dėstytoją prof. Romą Lazutką bei draugiško kaimynystėje įsikūrusio Istorijos fakulteto dekaną prof. Rimvydą Petrauską, išrinktus naujaisiais Lietuvos mokslų akademijos nariais Humanitarinių ir socialinių mokslų skyriuje, ir linkime visokeriopos sėkmės, kūrybingų, prasmingų bei produktyvių darbų!

LMA narių rinkimo rezultatai

Lietuvos mokslų akademijos Humanitarinių ir socialinių mokslų skyrius vertina humanitarinių ir socialinių mokslų būklę bei perspektyvas; skleidžia lituanistikos, tautiškumo ir valstybės dermės idėjas; puoselėja humanistinės kultūros tradicijas ir paveldą; ugdo teisės, teisingumo ir pilietiškumo vertybes; formuoja šalies ekonominės ir socialinės pažangos prioritetus. Atlieka humanitarinės kultūros plėtros darbų, užduočių ir projektų ekspertizes, analizuoja jos būklę, vertybių sklaidą kitose kultūrose.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos