Jungtinis inspektavimo padalinys - vienintelis nepriklausomas išorinės kontrolės Jungtinių tautų sistemos vienetas - priima paraiškas praktikoms. Galima praktikos trukmė 3-6 mėnesiai (pageidautina - 6 mėnesiai) pradedant nuo 2017 m. sausio-vasario. Tačiau laukiamos ir paraiškos tų, kas stažuotę pradėti norėtų vasarą, kadangi paraiškos priimamos visus metus.

Daugiau informacijos apie JT Jungtinį inspektavimo padalinį.
Daugiau informacijos apie stažuotes šiame padalinyje rasite čia.

Pagrindinių stažuotojo pareigybių aprašymas

Stažuotojas atliks tyrimus, rinks informaciją ir vykdys jos analizę, padės rengiant pranešimus, klausimynus ir apklausas, organizuos ir analizuos gautą informaciją, rengs analitines išvadas, dalyvaus interviu ir konferencijose kaip sekretorius, teiks logistinę pagalbą rengiantis misijoms ir interviu, bei padės rengiant tyrimų ataskaitas.

Kriterijai ir sąlygos

  • Kandidatas turi atitikti vieną iš šių kriterijų:
       (a) būti paskutinio kurso bakalauro studijų studentas arba
       (b) būti bet kurių metų magistro ar doktorantūros studijų studentas, arba
       (c) būti baigęs studijas bakalauro, magistro ar doktorantūros ne daugiau nei prieš metus.
  • Pažangūs kokybinių ir kiekybinių tyrimų metodų valdymo įgūdžiai.
  • Laisvai kalbėti, bendrauti, rašyti anglų kalba, taip pat turėti rašto darbų rengimo šia kalba patirties; kitos oficialios JT kalbos (arabų, ispanų, kinų, prancūžų, rusų) mokėjimas yra privalumas.
  • JT Sekretoriato nutarimu, visos stažuotės JT sistemoje yra neapmokamos ir nesuteikia jokių privilegijų.
  • Būti pasiruošusiam dirbti visą darbo dieną, 5 dienas per savaitę (40 val. per savaitę).
  • Visa informacija, su kuria dirbs stažuotojai stažuotės metu laikoma konfidencialia ir negali būti atskleista už Jungtinio inspektavimo padalinio ribų. Taip pat stažuotojai negali savo baigiamajame darbe remtis temomis, su kuriomis dirbo stažuotės metu, bei ši informacija negali būti naudojama asmeninėse publikacijose, bloguose, ar pan.

Kaip teikti paraišką

Susidomėję kandidatai turėtų el. paštu išsiųsti žemiau išvardintus dokumentus:

1) Užpildytą stažuotės paraiškos formą.
Svarbu! Paraiškoje būtina nurodyti tikslias pageidaujamos stažuotės pradžios ir pabaigos datas, bei kontaktinę informaciją - taip pat telefono numerį ir Skype vardą - kad su kandidatu būtų įmanoma susisiekti, jeigu jam/jai bus paskirtas interviu.

2) Rašto darbo ištrauką, kuri geriausiai atspindi kandidato rašymo įgūdžius anglų kalba bet kuria tema (svarbu, kad tai nebūtų kolektyvinis darbas arba kito asmens redaguotas tekstas).

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos