cover2017 smallAr jau girdėjai – artėja Filosofijos fakulteto dienos „Fiesta Personæ“! Kovo 13 – 16 dienomis Filosofijos fakulteto bendruomenė kviečia visus Vilniaus universiteto studentus bei miesto svečius sudalyvauti keturias dienas trunkančiame renginių cikle.

Kovo 13 d.
15:00 val. VU Teatro salėje vyks atidaromasis tradicinis reginys „Disputas“. Užsuk pasiklausyti dviejų disputantų ginčo, kuris virs tikra argumentų kova!

Kovo 14 d.
11:00 – 17:00 val. visą Filosofijos fakultetą užlies „Psichologų Pavasaris“.
Tai proga pasiklausyti įvairių lektorių psichologines temas apimančių paskaitų bei seminarų, taip pat sudalyvauti kituose patyrimų renginiuose, vyksiančiuose tarp paskaitų: galėsite išbandyti „psichologų kvadratinį metrą“, atsakinėti į klausimus įvairiuose Quiz‘uose bei dalyvauti smagiuose žaidimuose. Taip pat turėsite galimybę ragauti saldžių užkandžių.

19:00 val. „Dirty Duck“ startuos visų pamėgtos „Protų kovos“.
Nekasdieniai klausimai leis komandoms pasitikrinti ne tik žinias, bet ir loginį mąstymą. Suburk kuo smagesnę, savo jėgas išbandyti nusiteikusią komandą, kadangi intelektualiai pajėgiausių lauks prizai!

Kovo 15 d.
15:00 val. atkeliaus „Gyvoji biblioteka“, kurią rasite VU Filosofijos fakulteto 201 auditorijoje.
Galbūt turi klausimų žmonėms, kurie dirba su patiriančiais diskriminaciją visuomenėje arba patys priklauso pažeidžiamoms socialinėms grupėms? Tuomet ateik, sužinok atsakymus į rūpimus klausimus ir padėk sulaužyti egzistuojančius stereotipus.

Pasibaigus „Gyvajai bibliotekai” suskubk į 307 aud. 15 val. prasidėsiančią profesoriaus iš Jungtinės Karalystės York’o universiteto Christopher Robbins paskaitą. Paskaitos tema „Beyond Philosophy: Can a faith tell us how to live?“. Svečias iš užsienio atsakys į paskaitos temą apibrėžiantį klausimą, ar tikėjimas gali parodyti, kaip gyventi.

Kovo 16 d.
13:00 val. VU Filosofijos fakulteto II a. fojė vyks Filosofijos fakulteto alumno Vytauto Butkaus parodos atidarymas.
Tai galimybė į pasaulį pažvelgti kitu kampu – fotografo akimis išvysite portretus, kuriais grožėtis, analizuoti bei įsiminti gali neužtekti ir keliolikos minučių.

20:00 val. suskambės atsinaujinęs „Bard'akas“.
Nuo fakulteto dienų neatsiejamas bardų vakaras šįsyk vyks „Brodvėjaus pub‘e“. Visiems gerai žinomi bei dar tik pradedantys muzikantai užtikrins užburiančią atmosferą. Renginyje gros Kazimieras Likša, Žilvinas Ališauskas ir grupė, Gytis Ambrazevičius ir grupė ir Baltasis Kiras. Griebk draugą už rankos ir suskubk, nes pojūčių suteiks ne tik muzika, bet ir kitokia aplinka, priminsianti, ką reiškia būti Vilniaus universiteto bendruomenės dalimi!

Jei jau išgirdai apie tai, pasižymėk šias datas kalendoriuje, juk laukti liko visai nedaug. Susitiksime kovo 13 – 16 dienomis! Sekite informaciją apie „Fiesta Personæ“ metu vyksiančius renginius mūsų Fiesta Personæ Facebook’e

Renginio plakatas

Kontaktinis asmuo:
Lina Malaiškaitė
Fiesta Personӕ 2017 koordinatorė
tel.: +370 5 66 76142
mob.: +370 615 63 544
El. paštas:
https://www.facebook.com/FiestaPersonae

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos