Fenomenologinių tyrimų institutas skelbia konkursą

2016 m. geriausias kokybinis darbas Lietuvoje

Kokybinių tyrimų konkuro foto 2017Apgynėte savo bakalauro, magistro ar daktaro darbą socialinių mokslų srityje Lietuvoje 2016 metais? Taikėte kokybinius tyrimo metodus? Bandykite jį teikti "Geriausio kokybinio darbo Lietuvoje 2016" konkursui!

Konkurso sąlygos: Dalyvavimas konkurse nemokamas. Planuojamas informavimas apie laimėtoją 2017 m birželio mėn. Geriausio darbo autorius bus apdovanotas privačių rėmėjų prizais.

Konkurso komisija: Darbų vertinimo komisiją sudaro mokslų daktarai ir tyrėjai, patys sėkmingai apgynę kokybinius darbus socialinių mokslų srityje. Be to, iškilus klausimui dėl vieno ar kito darbo pranašumo, bus konsultuojamasi su tarptautine komisija – kokybinių tyrimų klasikais ir fenomenologinės filosofijos žinovais.

Darbų priėmimo laikas: 2017 m. kovo 1 d. – 2017 m. balandžio 1 d.

Darbų teikimo tvarka:

1) manyti, kad Jūs vertas tokio apdovanojimo;

2) atsiųsti savo darbo elektroninę kopiją, jo santrauką anglų kalba ir laiškelį, kuriame trumpai pagrįstumėte, kodėl Jūs manote, kad šis darbas galėtų būti vertas tokio apdovanojimo į (e-laiško temą nurodykite: “Geriausio kokybinio darbo Lietuvoje 2016 konkursui”);

3) atsiųsti savo surištą darbą ir jo santrauką šiuo adresu: Kokybinio darbo 2016 konkursui, Iki pareikalavimo, Gedimino pr. 7, Vilnius, LT-01103.
Laukiame Jūsų darbų...

Fenomenologinių tyrimų instituto informacija

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos