Tyreju naktis apie rengini imgVU Filosofijos fakultetas ir vėl jungiasi į Europos Tyrėjų nakties renginių ciklą ir rugsėjo 29 d. (penktadienį) atveria savo duris visuomenei, kviesdamas mokslo entuziastus susipažinti su fakulteto mokslininkais, jų vykdomais moksliniais tyrimais, specialiąja tyrimų įranga bei dalyvauti įvairiuose interaktyviuose eksperimentuose, paskaitose, diskusijose ar seminaruose.

Kviečiame susipažinti su Tyrėjų nakties VU Filosofijos fakultete renginių PROGRAMA

Projektą įgyvendina Baltijos pažangių technologijų institutas kartu su partneriais: Vilniaus universitetu, Aleksandro Stulginskio universitetu, Kauno technologijos universitetu, Klaipėdos universitetu, Lietuvos istroijos institutu, Socialinių inovacijų institutu, Šiaulių universitetu, Vilniaus Gedimino technikos universitetu, Vytauto Didžiojo universitetu ir kitomis aukštosiomis mokyklomis bei įmonėmis.

Daugiau informacijos apie Tyrėjų naktį

logo Tyreju naktis 2017

Kontaktinis asmuo:
Olga Suprun
tel.: +37052667618 
el. paštas:

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos