Socionomu forumasMaloniai kviečiame į Socionomų Forumo diskusiją „Tapsmas suaugusiu: savęs paieškos ir amžiaus ketvirčio krizė“, kuri vyks lapkričio 22 d. (trečiadienį), 18 val. VU Filosofijos fakulteto 201 aud. (Universiteto g. 9, Vilnius).

Jaunimo tyrinėtoja Milda Pivoriūtė supažindins su šiuolaikinius jaunuolius dažniau nei bet kurią ankstesnę kartą ištinkančia amžiaus ketvirčio krize, kuri susijusi su sudėtingesnėmis bei ilgesnėmis profesinio tapatumo paieškomis. Kodėl šiandien jaunam žmogui vis sunkiau atsakyti į klausimus „Kas aš esu?“ ir „Ko aš noriu?“? Kodėl jį vis dažniau kankina nerimas dėl savo statuso visuomenėje, frustracija, nepilnavertiškumo jausmas bei pervargimo sindromas? Ar tai išskirtinai jauniems žmonėms, ar visai mūsų visuomenei būdingos persidirbimo kultūros padarinys? Kuo čia dėtas niekinių (bullshit) ir žaislinių (playbour) darbų fenomenas? Kokie jauno žmogaus lūkesčiai darbo ir studijų atžvilgiu? Kas labiau padės gauti darbą: 4 metai studijų ar 4 metai game'inimo užsidarius kambaryje?

Atsakymų į šiuos klausimus paieška padeda pažinti kontekstą, kuriame jaunas žmogus šiandien kuria savo gyvenimą ir prisiima visuomenei svarbius vaidmenis.

Diskusijoje taip pat dalyvaus VU Socialinio darbo katedros prof. Boguslavas Gruževskis, Socialinės politikos ir Sociologijos studijų programų studentas Benas Žukauskas bei visi atėjusieji.

Renginio prieiga VU Filosofijos fakulteto Facebook paskyroje

Skelbimas

Kontaktinis asmuo:
Doc. dr. Lijana Gvaldaitė

Socialinio darbo katedra
tel.: (85) 266 7609
el. p.:

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos