2018 m. birželio 14 d., 16.00 val. maloniai kviečiame į kviestinės Londono universiteto profesorės, vaikų ligoninės „Great Ormond Street“ (Didžioji Britanija) psichiatrės Danya Glaser viešą paskaitą „Emocinė prievarta prieš vaikus: atpažinimas ir intervencija“. Paskaitoje psichiatrė supažindins su emocinės prievartos prieš vaikus požymiais ir prievartos atpažinimo kriterijais bei pristatys, kaip remdamiesi atliktu vertinimu specialistai gali padėti tėvams keisti savo elgesį ir suteikti tinkamą pagalbą vaikui.

Paskaitoje laukiami specialistai, dirbantys su vaikais ir šeimomis psichologams, socialiniai darbuotojai, psichiatrai ir kiti specialistai, dirbantys su vaikais ir šeimomis, o taip pat psichologijos magistro studijų studentai.

Paskaita vyks anglų kalba (be vertimo). Dalyvavimas nemokamas. Paskaitos trukmė – 2 val.

Registracija internetu vyksta iki birželio 10 d. Vietų skaičius ribotas. Paskaita vyks Vilniaus universitete, o tiksli jos paskaitos vieta bus pranešta užsiregistravusiems dalyviams.

Jeigu į paskaitą užsiregistruos daugiau žmonių nei galime pakviesti, pirmenybę teiksime dirbantiems praktinį darbą ir anksčiau užsiregistravusiems specialistams.

Paskaitos prieiga VU Filosofijos fakulteto socialiniame tinkle Facebook

Daugiau informacijos: Ieva Daniūnaitė, tel. (8 5) 271 5980, el. p.

Paskaitą  organizuoja  Paramos  vaikams  centras,  bendradarbiaudamas  su  VU  Filosofijos fakulteto Klinikinės psichologijos katedra.

Paskaita finansuojama OAK fondo lėšomis.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos