abandoned black and white dark 160431 638x3002018 m. birželio 28–29 d. maloniai kviečiame į XXXI-ąją Baltijos kriminologų konferencija „The Culture of Crime Control in the Baltic Region“. Kartu su Estija, Latvija ir Lenkija švęsdami savo valstybių atkūrimo šimtmetį konferenciją dedikuojame šiai iškilmingai progai, siekdami įvertinti nusikaltimų kontrolės kultūros pokyčius, panašumus bei skirtumus visame Baltijos šalių regiono ir Europos kontekste.

Konferencijos kalba – anglų su sinchroniniu vertimu į lietuvių kalbą. Konferencijoje pranešimus skaitys kriminologai iš Baltijos regiono ir kitų Europos šalių. Konferencijoje taip kviečiami dalyvauti nusikaltimų kontrolės srityje dirbantys praktikai, mokslininkai, politikai, studentai.

Apie planuojamą dalyvavimą konferencijoje maloniai prašome pranešti iki birželio 20 d. registruojantis el. paštu (nurodant vardą, pavardę, atstovaujamą instituciją, užimamas pareigas bei dalyvavimo dienas).

Konferenciją organizuoja Lietuvos kriminologų asociacija kartu su Vilniaus universiteto Filosofijos fakulteto Kriminologijos katedra.

Konferencijos programa

Kontaktai:
Lietuvos kriminologų asociacija, , +370 5 210 1665

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos