49791382 273238533354116 4826499885773619200 o copyXVI-ąjį kartą kviečiame į Jaunųjų mokslininkų psichologų konferenciją (JMPK 2019). Konferencija vyks balandžio 26 d. VU Filosofijos fakultete.

Konferencija suteikia galimybę jauniesiems mokslininkams psichologijos srityje pristatyti savo darbus, susipažinti su kolegų moksliniais tyrimais, kelti diskusijas ir galbūt rasti įkvėpimo tolimesniems darbams. Konferenciją organizuoja Vilniaus universiteto Psichologijos institutas. 

Šių metų konferencijos tema „Mokslo galia: žinoti ar veikti?“ kilo iš diskusijos, ar mokslinės žinios vertingos pačios iš savęs, ar tik pritaikomos praktikoje. Žodinius ir stendinius pranešimus pristatys 34 jaunieji mokslininkai, o plenarinėje ir uždaromojoje sesijose bei diskusijoje dalyvaus 6 kviestiniai svečiai. Recenzuotas pranešimų santraukas publikuosime konferencijos santraukų leidinyje.

Pranešėjų registracija baigta. Kviečiame registruotis klausytojus, užpildant registracijos formą.

KONFERENCIJOS PROGRAMA

SANTRAUKŲ LEIDINYS

Organizacinio komiteto nariai: dokt. Karolina Petraškaitė (pirmininkė), dokt. Raimonda Sadauskaitė, dokt. Marija Vaštakė, dokt. Violeta Cimalanskaitė, dokt. Edita Baukienė, dokt. Viktorija Ivleva, dokt. Gabrielė Skabeikytė, dokt. Rosita Kanapeckaitė, dokt. Ieva Daniūnaitė.

Mokslinio komiteto nariai: prof. dr. Danutė Gailienė (pirmininkė), doc. dr. Vilmantė Pakalniškienė, doc. dr. Rasa Barkauskienė, prof. dr. Gintautas Valickas, prof. dr. Evaldas Kazlauskas, prof. dr. Arūnas Poviliūnas.

Daugiau informacijos bei visas naujienas apie JMPK 2019 galite rasti konferencijos interneto svetainėje bei Facebook puslapyje.

Negalinčius dalyvauti kviečiame žiūrėti konferencijos transliacijas

11:00-12:30 Plenarinė sesija

15:15-16:00 Diskusija „Mokslo galia: žinoti ar veikti?“ 

17:45-18:30 Uždarymas

Iki pasimatymo konferencijoje!

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos