Zenonas Norkus fsf 642x4102019 m. birželio 13 d. Lenkijos leidykla „Księgarnia Akademicka“ (Krokuva) drauge su Krokuvos politinės minties centru (Ośrodek Myśli Politycznej) ir Krokuvos regioninių debatų centru (Regionalny Ośrodek Debaty Międzynarodowej w Krakowie) surengė Vilniaus universiteto Filosofijos ir sociologijos instituto profesoriaus habil. dr. Zenono Norkaus monografijos „Nepasiskelbusioji imperija. Lietuvos Didžioji Kunigaikštija lyginamosios istorinės imperijų sociologijos požiūriu“ pristatymą.
 
Šis renginys skirtas pažymėti knygos vertimui į lenkų kalbą. Ši monografija tik išleista, dar 2009 m., sulaukė ne vienos teigiamos recenzijos, kuriose buvo pabrėžiama, kad ji verta ne vien skaitančiųjų lietuviškai dėmesio. Taigi dabar ją jau galima skaityti lietuvių, anglų, ukrainiečių ir lenkų kalbomis.
 
Diskusijoje dalyvavo autorius ir Krokuvos Jogailaičių universiteto profesoriai Lidia Korczak ir Andrzejus Nowakas.
 
 
 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos