66048584 2238119512945812 6113247069470720000 oBiZzZ‘as yra didžiausias, jau 8 kartą tradiciškai vasaros pabaigoje vykstantis socialinio verslo bendruomenės susitikimas. Šis renginys yra puiki proga sutikti pažangius žmones iš skirtingų sektorių ir sričių, tiesiogiai susipažinti su Lietuvoje veikiančiais socialiniais verslais ar socialinėmis iniciatyvomis.
 
Šio aštuntojo BiZzZ`19 tema – darnaus vystymosi tikslai! Pasirinkome juos keturis: skurdo mažinimas, darnūs miestai ir bendruomenės, pramonė ir inovacijos, nelygybės mažinimas.
 
Pasiruoškite įlipti į kito batus, susipažinti su įvairiomis temomis bei įsitraukti į jums aktualias diskusijas, ieškoti galimybių, plėsti pažinčių tinklą, susipažinti su aktyviais Lietuvos socialiniais inovatoriais ir savo buvimu prisidėti prie rekomendacijų ministerijai kūrimo darnaus vystymosi klausimais. Susitikime, diskutuokime, susipažinkime, pailsėkime ir neformaliai papramogaukime jau rugpjūčio 17 d.!

PROGRAMA: dar ruošiama.
 
Renginys yra NEMOKAMAS ir visiškai atviras visiems besidomintiems socialiniu verslu ir socialinėmis inovacijomis.
 
 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos