cover 1 642x4102020 m. vasario 20–23 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ vyks 21-oji Vilniaus knygų mugė – didžiausias tokio pobūdžio renginys Baltijos šalyse ir vienas svarbiausių Lietuvos kultūrinių renginių. Atšventusi savo dvidešimtmetį, 2020 metus Vilniaus knygų mugė pasitinka su Jono Meko mintimi „Gyventi reikia be formulių, reikia būti atviram“.

Vilniaus universiteto (VU) leidykla visus skaitančiuosius ir rašančiuosius kviečia užsukti į 3.01 stendą (3 salė) ir dalyvauti VU leidyklos autorių knygų pristatymuose. Tarp šių knygų bus pristatomos ir naujausios Filosofijos fakulteto mokslininkų knygos.

Vasario 20 d. (ketvirtadienis)

16 val. konf. salė. 3.1. Kolektyvinės monografijos „Teisėjų elgesio ir įvaizdžio socialinė percepcija“ pristatymas. Dalyvauja Gintaras Kryževičius, Gintautas Valickas, Salvija Mulevičienė, Jonas Prapiestis.

Vasario 21 d. (penktadienis)

17 val. konf. salė 3.2. Ritos Šerpytytės monografijos „Tikrovės spektrai. Vakarų nihilizmas tarp diagnozės ir teorijos“ pristatymas. Dalyvauja autorė, Arūnas Gelūnas, Gintautas Mažeikis, Mintautas Gutauskas.

Vasario 22 d. (šeštadienis)

13 val. stendas 3.01. Su skaitytojais susitinka knygos „Tirti pagal grindžiamąją teoriją“ bendraautorė ir sudarytoja Birutė Švedaitė-Sakalauskė ir kiti knygos bendraautoriai.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos