ESTSSPasaulinė COVID-19 pandemija yra reikšmingas iššūkis visuomenės sveikatai, paveikiantis ne tik fizinę sveikatą, bet ir psichologinę savijautą, mūsų santykius bei profesinę sritį. Todėl dabar yra kaip niekada svarbu susirinkti ir aptarti naujausius pasaulinių tyrimų rezultatus ir klinikinio darbo patirtį, padėsiančius geriau įveikti pandemijos keliamus sunkumus.

Kviečiame visus registruotis į VU Psichotraumatologijos centro vadovo prof. E. Kazlausko inicijuotą virtualią Europos trauminio streso tyrimų asociacijos (ESTSS) konferenciją „Trauma and Mental Health during the Global Pandemic“, kuri vyks birželio 17-18 dienomis.

Registraciją bei detalesnė informaciją apie konferenciją rasite čia: https://www.virtual-estss2021.com/

Konferencija yra suderinta su Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijos centru ir yra užskaitoma kaip sveikatos priežiūros specialistų (įskaitant ir medicinos psichologus) profesinės kvalifikacijos tobulinimas.
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos