SP 2022 viršelis 2 pslGyvenimo kelias ir jo krizės: kaip (ar) veikia Lietuvos socialinė politika?

Š. m. spalio mėn. 14 d. Vilniaus universiteto Filosofijos fakultete vyks II-oji kasmetinė socialinės politikos konferencija „Gyvenimo kelias ir jo krizės: kaip (ar) veikia Lietuvos socialinė politika?“, kurią organizuoja Sociologijos ir socialinio darbo instituto Socialinės politikos katedra.

Šiais metais konferencija skirta analizuoti socialinės politikos atsaką, poveikį, iššūkius ir galimybes reaguojant į skirtingais gyvenimo etapais patiriamas gyvenimo krizes.

Socialinių problemų ir socialinės politikos aptarimas dalyvaujant šios srities tyrėjams ir politikos praktikams reikšmingas vystant socialinės politikos tyrimus ir didinant praktinės veiklos reikšmę visuomenės raidai ir darniam jos funkcionavimui.

Konferencija organizuojama siekiant nacionaliniu mastu konsoliduoti akademinės ir praktinės socialinės politikos bendruomenę ir suteikti platformą kasmetiniam socialinės politikos tendencijų, raidos ir ateities scenarijų aptarimui.

Konferencijos vieta: Vilniaus Universiteto Teatro salė (Universiteto g. 3, Vilnius) su galimybe dalyvauti nuotoliniu būdu. Renginys bus transliuojamas fakulteto Youtube paskyroje, stebėti transliaciją galite pasinaudoję šia nuoroda - https://youtu.be/oBGfbjJijPY

Renginio metu bus fotografuojama ir/ar filmuojama, todėl informuojame, kad Jūs galite būti matomi renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, kurie gali būti paskelbti įvairiose medijos priemonėse.

Dalyvavimas konferencijoje nemokamas.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos