socionomų forumasTarptautinėje socialinio darbo konferencijoje, vyksiančioje 2023 metais Portugalijoje, vienas iš pagrindinių kviestinių pranešėjų yra prof. Rambaree, ekologiško socialinio darbo atstovas. Darni plėtra, tvarumas, technologijų išmanymas ir skaitmeninė etika yra kelios augančios temos socialinių paslaugų srityje visame pasaulyje. Ar socialinio darbo praktikams Lietuvoje nestinga platesnio žvilgsnio į pasaulyje atsirandančias naujoves ir orientacijos į profesijos ateitį? Ar universitetai pasirengę ruošti specialistus, kurie galėtų atliepti kylančius poreikius ? Kaip tvarumas mąstymas ir praktikos susiję su socialinių paslaugų teikimu?

Apie tai kviečiame diskutuoti 2023 m. sausio 31 d., 13:00 val., antradienį pirmajame šiais metais Socionomų forume. Renginys hibridinis, tačiau visus norinčius kviečiame atvykti į VU Filosofijos fakultetą, Universiteto g. 9, 201 aud. arba prisijungti prie renginio nuotoliniu būdu. Renginys bus transliuojamas Vilniaus universiteto Socialinio darbo ir socialinės gerovės katedros Facebook profilyje „VU Socialinis darbas“.

Renginys nemokamas. Kontaktai pasiteiravimui: ir 8612 18912.

Išankstinė registracija nėra būtina.

Renginio programa

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos