Bendrųjų reikalų skyrius

 1150920b2m  

Skyriaus vadovė
Janina Markevičienė
206 kab., tel. (8 5) 266 7622, el. paštas 

Veiklos sritys: finansų, viešųjų pirkimų, personalo dokumentacijos, patalpų nuomos administravimas; renginių koordinavimas.

Priėmimo laikas: pirmadieniais – ketvirtadieniais nuo 10.00 iki 16.00 val.
Pietų pertrauka: 13.00–14.00 val.

 1150709a3m  

Vyr. specialistė
Aldona Mačiūnienė
109 kab., tel. 85 266 7604, el. paštas 

Veiklos sritys: nacionalinių ir tarptautinių projektų administravimas ir kt.

Darbo valandos:

Pirmadieniais – penktadieniais nuo 8.30 iki 17.30 val.
Pietų pertrauka: 13.00–14.00 val.

 1160028b1m copy  

HUMRE specialistas
Antanas Voznikaitis
tel.(8 5) 219 3096, el. paštas 

Veiklos sritys: tyrimų įrangos bei atviros prieigos paslaugų administravimas, įrangos ir jos panaudojimo galimybių viešinimas, techninės pagalbos teikimas.

Darbo valandos: 
402 kab.: antradieniais, ketvirtadieniais ir penktadieniais 8.00  17.00 val.
M. K. Čiurlionio g. 29: pirmadieniais ir trečiadieniais 8.00  17.00 val.

Pietų pertrauka: 13.00-14.00 val.

Dovile1am  

Vyresn. specialistė
Dovilė Butkienė
402 kab., tel.(8 5) 219 3096, el. paštas 

Veiklos sritys: psichologinio įvertinimo instrumentų ir testų, reikalingų studijų procesui, administravimas; pagalba ir konsultacijos dėstytojams bei studentams.

Priėmimo valandos: antradieniais ir ketvirtadieniais 9.00 – 17.00 val.

Pietų pertrauka: 13.00–14.00 val.

 1150735b2m  

Vyr. specialistas-inžinierius
Danielius Leilionas
113 kab., tel. (8 5) 266 7612, el. paštas 

Veiklos sritys: kompiuterių, vaizdo projektorių techninė priežiūra ir administravimas; pagalba ir konsultacijos IT mokslo ir studijų srityse.

Darbo valandos: pirmadieniais – penktadieniais nuo 8.30 iki 17.30 val.
Pietų pertrauka: 13.00-14.00 val.

albina misiunaite  

Dekano padėjėja
Albina Misiūnaitė
212 kab., tel. (8 5) 266 7600, el. paštas 

Darbo valandos:

Pirmadieniais – penktadieniais nuo 8.30 iki 17.30 val.

Pietų pertrauka: 13.00–14.00 val.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos