XII-oji Vilniaus traumų psichologijos konferencija

Pradžia: 2024-03-01 09:00
Pabaiga: 2024-03-01 17:30

FB 2023102024 m. kovo 1 d. kviečiame dalyvauti XII-ojoje Vilniaus traumų psichologijos konferencijoje. Konferencija vyks Holiday Inn viešbutyje (Šeimyniškių g. 1, Vilnius).

Pirmojoje konferencijos dalyje ekspertai psichotraumatologai dr. Neil Kitchiner (Jungtinė Karalystė), dr. Marie Høgh Thøgersen (Danija) ir prof. dr. Rita Rosner (Vokietija) dalinsis patirtimi bei naujausiomis žiniomis apie psichotraumatologinę pagalbą vaikams ir suaugusiems. Antrojoje konferencijos dalyje Aurelija Auškalnytė (Psichikos sveikatos perspektyvos) papasakos apie migrantų ir prieglobsčio prašytojų patirtis Lietuvoje, o Vilniaus universiteto Psichotraumatologijos centro mokslininkai supažindins su Centre tyrinėjamais psichotraumatologinio įvertinimo ir pagalbos būdais.

Konferencijos programą ir registraciją rasite: www.traumupsichologija.lt

Konferenciją organizuoja VU Filosofijos fakulteto Psichologijos instituto Psichotraumatologijos centras ir Lietuvos traumų psichologijos asociacija (LTPA).

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos